Suuremahulised tootmisköögid

Tootmisköök on professionaalne köök, mis on projekteeritud ja varustatud suurte toidukoguste valmistamiseks. Kasutatakse professionaalseid seadmeid ja meetodeid, mis võimaldavad kiiresti ja tõhusalt valmistada suuri toidukoguseid. 

Hea toidu valmistamiseks on palju võimalusi. Tootmismeetodite valik sõltub alati köögist ja klientidest. Tootmismeetodi valikul on eesmärk, et köök töötaks võimalikult sujuvalt ja kasutaks olemasolevaid seadmeid tõhusalt. Me töötame tootmisköökide jaoks välja paremad protsessid, olenemata sellest, kas valitud valmistamismeetodiks on cook-serve, cook-chill, hot fill, cold preparation või sous-vide. Enamasti kombineeritakse mitut tootmismeetodit, selle asemel et keskenduda ainult ühele meetodile. Meie protsessiekspertiisi abil õpite tundma erinevate tootmismeetodite eripära ja kasutate erinevaid tootmismeetodeid maksimaalselt ära.

Tootmisköök võib valmistada päevas kuni tuhandeid toite nii oma asukohas kui ka jaotusköökides. Nende vajaduste jaoks pakume funktsionaalseid köögilahendusi, mida saab eelnevalt planeerida vastavalt teie valitud tootmismeetodile. Tänu meie pikaajalisele kogemusele saame projekteerida lahendusi, mis on paindlikud ja laiendatavad, kui teie tegevus kasvab.

Köögi kasutusmäära kasvades muutuvad seadmete valikul kõige olulisemaks kriteeriumiks mitmekülgsus, tõhusus, töökindlus, madalad tegevuskulud, kvaliteet ja kasutusmugavus. Meie valikus on turu parimad seadmed, mis vastavad nendele nõuetele. Paljud neist tootmiskontseptsioonidest on üles ehitatud veekeetjate ja kombineeritud ahjude ümber. 

Artiklid tootmisköökide ja -protsesside kohta 

Kempeleen keskuskeittiö

Kempele central kitchen has plenty of room for work

The Metos kettle with Diagomix is the best mixer in a professional kitchen.

Efficient mixing for large amounts of food

Trondheim

How Metos keeps Trondheim’s public kitchen running

Metos Cooking Solutions Director Greg Archer

Metos Cooking Solutions extends Finland’s expertise in large-scale professional kitchens to a global audience

Filip Sajler

HOPI Chef Tech Center – Where culinary work and innovations meet

Ergoscoop helps to empty kettle.

Ergonomics in the professional kitchen – five tips for better ergonomics

Metos Cooking Solutions

Metos Cooking Solutions müügiüksus keskendub tootmisköökide tootmismeetodite arendamisele. See teenindab nii rahvusvahelisi jaemüüjaid kui ka kohalikke suuri tootmisköögid.  
Metos Proveno, Metos DiagoMix ja Metos DOS-2 NonStop doseerimine.

Praktilised tarvikud köögi jaoks 

Püreestamisseadmed

Tehke oma töö lihtsamaks ja parandage ergonoomikat! Valmistage püreed ja supid mugavalt kombineeritud veekeetjas koos püreestamisseadmetega.

Lisateave

Valamisplaan

Valamistasand lihtsustab vedelike valamist GN-pakenditesse. See jääb kallutatava veekeetja ette horisontaalselt.

Vaata videot

Diagomix

Diagomixi lisamine keedukatlale muudab toodete segamise lihtsamaks ja kiiremaks.

Vaata videot

Kontaktandmed

Võtke meiega ühendust, kui planeerite uut kööki, seadmete ostu, tegevuse uuendamist – või kui soovite lihtsalt arutada oma köögi protsesse ja arengut.