Kood: sousvide

Sous vide vannid

Metos sous vide vannid toidu valmistamiseks ja jahutamiseks. Kontakteeruge meie müügiosakonnaga, et saaksime aidata teil koostada just teie vajadustele vastav funktsionaalne sous vide süsteem.

Hinnakirja hind 0,00 €

Kohandatud sous-vide lahendused
Sous vide toiduvalmistamine pakub suurköögile palju eeliseid. Sous vide toiduvalmistamise meetodil küpseteb toit vaakumis, mis aitab säilitada toote kvaliteeti. Metos sous-vide seadmed on valmistatud harjatud roostevabast terasest, mis tagab lihtsa puhastamise. Kasutajasõbralik puutetundlik ekraan võimaldab hallata kõiki masina funktsioone.

Kuidas sous vide töötab?
Sous vide toiduvalmistamine tähendab vaakumisse pakendatud toote küpsetamisest. Produktid valmistatakse ette ja pakendatakse vaakumisse. Seejärel küpsetatakse toode veevannis, kuni saavutatakse soovitud temperatuur. Liha, mis vajab kooriku teket, tuleb pärast sous vide küpsetamist praadida või küpsetada.

Eelised
Kuigi sous vide toiduvalmistamise meetod arendati laboris, ei ole sous vide meetodil küpsetatud toidus midagi kunstlikku. Vaakumipakendatud tooted säilivad kauem ja küpsetuskotid säilitavad aroomi ja toidu üldise kvaliteedi, pakkudes täielikku maitseelamust. Lisaks tagab sous vide toiduvalmistamine maksimaalse pehmuse igasugustes lihalõikudes.

Suurköökides on sous vide hädavajalik efektiivsuse ja kasumi saavutamiseks. Sous vide toiduvalmistamise meetod võimaldab masstoodangut ja on see töötajate arvu vähendav tootmisviis. Toodete pikenenud säilivusaeg võimaldab toidu valmistamise ja serveerimise eraldamist, pakkudes suurt paindlikkust tootmisplaneerimisel. Tänu õhukindlale pakendamisele ei toimu toodete käsitsemisel saastumist.

Tootmisprotsessi näide:
Hautised, mis on küpsetatud hommikul, paigutatakse otse potist sous-vide kottidesse. Pump doseerib ühtlased portsjonid, kasutades kaalu või täpset võimsuse-aja seadistust, selleks on vajalik vaid üks tööetapp. Pärast pakkimist jahutatakse pakendatud säilituskotid meie tõhusas sous vide jahutusvannis.
Kui esimene parti on jahutamas, saab valmistada teise hautise sous vide meetodil või küpsetada lihatoitu ahjus. Pärast esimese partii jahutamist viiakse see külma ruumi ja järgmine partii asetatakse jahutusvanni
Viimane partii, mida küpsetatakse õhtul, on kõik lihatoidud, mis vajavad pikka küpsetusaega. Sous-vide säilituskotis liha paigutatakse korvi ja sellele paigaldatakse sisetemperatuuriandur. Öö jooksul küpsetatakse liha õrnalt eelnevalt seadistatud programmi järgi, ning kui küpsetusprotsess on lõpetatud, jahutatakse toode automaatselt.
Hommikul on liha küpsetatud, jahutatud ja valmis külmhoonesse viimiseks. Vann on valmis järgmise jahutuspartii jaoks. Näiteks saab öö jooksul kombiahjus küpsetatud sous-vide tooted asetada jahutusvanni jahtuma.

Sous-vide säilitab maitse:
– Tagab õrna ja pehme liha
– Säilitab aroomi ja kvaliteedi
– Pikendab toidu säilivusaega
– Minimeerib kadusid

Sous-vide süsteemi eelised:
– Aja kokkuhoid
– Paindlikkus
– Lihtne töövoog
– Hügieenilisus
– Suurenenud tootlikkus